web analytics

Viceværtservice København

At finde en vicevært i København kan være svært da der er stor konkurrence og da der vil være mange, som tilbyder de samme løsninger. Hvis du både ønsker at finde et firma, som tilbyder ejendomsservice, som er billige og som har en høj kvalitet, så bør du kigge efter Netto Ejendomsservice. Hos os sørger vi for, at du altid er i centrum som kunde og at vi udfører lige præcis det arbejde du ønsker.

Viceværtservice i  København – vi ved hvad du ønsker

Vi har forståelse for, at en boligforening i København ikke nødvendigvis har budget til at hyre en vicevært København, som kan være ved ejendommen fuldtid. Dette imødekommer vi ved at tilbyde, at man blot kan lave en aftale med os om, at en vicevært kommer ud fast og udfører nogle på forhånd definerede og aftale opgaver. Således kan man nøjes med kun at betale for de ydelser, som man rent faktisk får og man har dermed luft i budgettet til andre ting.

Fast viceværtservice aftale

Nogle af de faste opgaver, som man kan få Netto Ejendomsservice til at udføre er blandt andet fejning af gård og gårdareal. Dette er en af de mest klassiske former for vicevært arbejde og vi gør en dyd ud af, at gøre dette arbejde med at feje meget godt. Desuden kan vi tilbyde vicevært aktiviteter, som indebærer snerydning. For når først sneen begynder at komme så er det godt at have været på forkant og allerede inden dagene begynder at blive kortere og inden efteråret har meldt sin ankomst, begynde at se sig om efter et ejendomsservice firma, som kan udføre snerydning.

Hvis du vælger Netto Ejendomsservice, som din partner når det kommer til at udføre vicevært opgaver i København så kan du være sikker på, at vi vil lægge vægt på ærlighed. For vi mener, at hvis der mellem kunde og vicevært og ejendomsservice firma finder ærlighed sted så vil dette gøre, at der er mere tillid og dette vil skabe et bedre arbejde. Det betyder, at du kan stole på os i alle henseender.

Kontakt os for at høre mere om vicevært København, du kan også læse mere om trappevask.

Netto Ejendomsservice, Trappevask, Viceværtservice