web analytics
Trappevask Århus

Trappevask Århus

Trappevask Århus varetages af Netto Ejendomsservice hver dag

Trappevask Århus betyder trappevask af mange forskellige slags trappe typer, og trappe belægninger.

Nogle er blot lakerede og ikke særligt store, hvorimod andre, kan være med tæppeløber og store.

Vi klarer alle typer og i nær samråd med bolig foreningen finder vi et passende interval for vores trappevask Århus.

Trappevask Århus klares alle dage

Århus har mange forskellige etage ejendomme, fra de mindre ældre etage ejendomme fra ca. år 1900 nærmest Århus C, til de mondæne etage ejendomme som man finder flere steder på langs Århus Havn.

I Århus finder vi også store bolig komplekser fra 1930’erne hvor mange trappeopgange er med terrazzo belægning som er meget slidstærkt og egner sig godt til denne type af bolig byggeri.

Andre trappeopgange er med det foretrukne materiale, Linoleum, som også er et virkeligt godt produkt til gulv belægning, men det kræver erfaring at bibeholde det flotte udseende som gulvet har fra start.

Vi bruger gode afprøvede sæber som virker godt med Linoleum, hver gang.

Trappevask i Århus kan udføres på mange måder, nogle boligforeninger er tilfredse med en løsning med moppegarn men andre gerne vil have det ekstra godt, ved først at støvsuge trapperne for derefter at blive vaske med fladmoppe.

Trappevask Århus er lige os

Vi kan det du ønsker, men fordelene ved at bruge støvsuger og fladmoppe til trappevask Århus, er at det bliver et pænere resultat året rundt, støvsugeren tager mere skidt fra trappen, og uden at få det hvirvlet rundt på træværket i opgangen, specielt på balustre som en kost vil gøre.

En anden fordel er at fladmoppen ikke gør sparketrinnene beskidte, som en løsning med brug af moppegarn kan, hvis moppegarnet blot bliver slasket rundt på trinene med alt for meget vand.

Brug for ejendomsservice Århus?

Kontakt os i dag på telefon 25940304 for et uforpligtende tilbud.

Eller brug kontaktformularen her på siden.

Netto Ejendomsservice, Trappevask, Viceværtservice