web analytics
Ejendomsservice København

Ejendomsservice

Ejendomsservice

At få udført ejendomsservice er noget som alle boligforeninger skal have gjort  og hvis du netop står og leder efter nogen, der kan udføre ejendomsservice så kunne det være en god idé at se efter Netto Ejendomsservice.

Vi har 12 års erfaring med ejendomsservice og i denne tid er vi blevet bedre og bedre til at udføre vores arbejde med en kvalitet, som går igen i alle de former for opgaver vi udfører.

Vi ved, at der ikke er to ejendomme der er ens og dette er vi meget opmærksomme på når vi udfører arbejdet inden for ejendomsservice .

Vi ved, at en ejendom, som er helt ny og som eventuelt er en etageejendom skal behandles og vedligeholdes på en anden måde end en bygning, som har mere end 100 år på bagen.

God orden med god ejendomsservice

Uanset hvilken form for ejendom du har, så kan vi udføre et arbejde, som vedligeholder denne ejendom og som hjælper til i det daglige arbejde udenfor og indenfor i denne ejendom.

Nogle af de ting, som Netto Ejendomsservice blandt andet kan hjælpe med at udføre er aktiviteter, som involverer en vicevært. Og mere specifikt kan dette være opgave som at feje de forskellige udearealer således, at ejendommen altid fremstår pæn og præsentabel.

Desuden kan vi tilbyde, at vores viceværter udfører opgaver så som servicering af beboere af forskellig art. På denne måde fungerer en vicevært, som et slags serviceorgan og som bindeledet mellem boligforeningen og beboerne når det kommer til bygningerne, gården og de øvrige fællessteder.

Mange opgaver indenfor ejendomsservice

Netto Ejendomsservice kan også tilbyde opgaver som udføres af en varmemester. Her er det primært servicering af fyret, som der er tale om. Men desuden kan en varmemester også hjælpe vores kunder med at udlevere nøgler og med at udføre diverse papirarbejde, som primært sker på kontoret.

Vi tilbyder også trappevask, som er en essentiel del af ejendomsservice da denne opgave også er med til at bygningen fremstår pænt og som et sted, hvor man føler, at man har lyst til at være. Vi udfører trappevask på en måde, som skåner det materiale, som trapperne er lavet af, på bedst mulig måde.

Når vinteren står for døren kan vi også tilbyde snerydning således, at beboere og gæster kan færdes i og omkring bygningerne uden at være bange for at falde eller glide fordi, at der ikke er blevet ryddet sne.

Uanset hvilken form for arbejde vi udfører, så er noget af det vigtigste for os, at alle aktiviteter og opgaver bliver udført med høj kvalitet. For vi mener, at høj kvalitet er noget, som der bør være gennemgribende for alle de aktiviteter, som vi tilbyder, så vores kunder kan være sikre på, at de kan bede os om at foretage aktiviteter, som vil blive udført med fokus på kvalitet.

Uanset om det gælder snerydning, trappevask eller arbejde udført af en viceværtservice så er kvalitet noget som vi hos Netto Ejendomsservice tænker ind i alle processer og aktiviteter.

Kontakt os i dag på 25940304 eller brug vores kontakt formular

Netto Ejendomsservice, Trappevask, Viceværtservice