web analytics
Trappevask Amager

Trappevask Amager

Trappevask Amager
Trappevask Amager

Trappevask Amager varetages af Netto Ejendomsservice hver dag

Trappevask Amager betyder trappevask af mange forskellige slags trappe typer, og trappe belægninger, nogle er blot lakerede og ikke særligt store, hvorimod andre, kan være med tæppeløber og brede, vi klarer alle typer og i nær samråd med bolig foreningen finder vi et passende interval for vores trappevask Amager.

Trappevask Amager – erfaring er vigtigt.

Amager har mange forskellige etage ejendomme, fra de mindre ældre etage ejendomme fra ca. år 1900 nærmest Christianshavn, til de mondæne ældre etage ejendomme som man finder flere steder langs Amager Strand.

På Amager finder vi også store bolig komplekser fra 1930’erne hvor mange trappeopgange er med terrazzo belægning som er meget slidstærkt og egner sig godt til denne type af bolig byggeri.

Andre trappeopgange er med det foretrukne materiale, Linoleum, som også er et virkeligt godt produkt til gulv belægning, men det kræver erfaring at bibeholde det flotte udseende som gulvet har fra start.

Vi bruger gode afprøvede sæber som virker godt med Linoleum, hver gang.

Trappevask på Amager kan udføres på mange måder, nogle boligforeninger er tilfredse med en løsning med moppegarn men andre gerne vil have det ekstra godt, ved først at støvsuge trapperne for derefter at blive vaske med fladmoppe.

Trappevask priser der er til at forstå

Vores priser på trappevask Amager, det er individuelt hvad der ønskes, så kontakt os og hør hvilken trappevask løsning og pris vi kan finde til dig

Vælg os til trappevask Amager.

Vi kan det du ønsker, men fordelene ved at bruge støvsuger og fladmoppe til trappevask Amager, er at det bliver et pænere resultat året rundt, støvsugeren tager mere skidt fra trappen, og uden at få det hvirvlet rundt på træværket i opgangen, specielt på balustre som en kost vil gøre.

En anden fordel er at fladmoppen ikke gør sparketrinnene beskidte, som en løsning med brug af moppegarn kan, hvis moppegarnet blot bliver slasket rundt på trinene med alt for meget vand.

Har du også brug for ejendomsservice Amager? så klik blot på linket.

Kontakt os i dag på 25940304

Eller benyt dig af kontaktformularen her på siden

Netto Ejendomsservice, Trappevask, Viceværtservice