web analytics
ejendomsservice Århus

Ejendomsservice Århus

Ejendomsservice Århus, vi levere ejendomsservice i smilets by Århus.

Via vore store service netværk i Århus, udfører Netto ejendomsservice også ejendomsservice i Århus.

Der er ingen tvivl om at Århus er smilets by, hvis man tager et smut forbi åen i Århus Centrum ser man tydeligt den hyggelige stemning som Århus centrum har.

En tur i latiner kvarteret er også en god oplevelse med et væld af special butikker, som kan friste enhver. Der er også meget i Århus for dem som ønsker sig grøn natur , Marselisborg strand, Dyrehaven og Århus stadion samt naturligvis Tivoli friheden, alt sammen noget som gør Århus til en grøn by, hvor der er  noget for enhver.

Århus Universitet er også et stort plus for Århus, det skaber også et godt studenter miljø i byen. Hvilket også kan ses på mange af de tilbud som byen har til unge.

Den 1. januar 2016 boede der 330.639 personer i Århus Kommune, og en hel del af disse bor i en af de mange etage ejendomme som der er i Smilets by Århus.

Ejendomsservice Århus

Vi er selv jyder som har startet Netto Ejendomsservice, og hvad er mere naturligt end at vi også vender “hjem til Århus” som På slaget 12 sang,  se videoen her der er selvfølgelig meget mere information at hente om Århus her

De ydelser vi tilbyder ejer- og andelsforeninger i Århus området, er ud fra de samme kriterier som vi tilbyder ejendomsservice her i København,

Vi tilbyder faste samarbejdspartnere, der er troværdige og overholder de aftaler som vi har indgået.

Vi kan udføre alle opgaver som ejendomsservice består af.

Det vil sige at vi også klarer opgaver som.

  • Vicevært
  • Trappevask
  • Varmemester
  • Snerydning
  • Vinduespudsning
  • Andre forefaldne opgaver.
  • løbende vedligehold af fælles arealer

Brug for trappevask Århus?

Kontakt os i dag på 25940304

Eller brug kontaktformularen her på siden

Netto Ejendomsservice, Trappevask, Viceværtservice