web analytics
Ejendomsservice København

Ejendomsservice København

ejendomsservice københavn

København blev grundlagt i 1167 og der var ikke brug for ejendomsservice København dengang, i 2016 var der 591481 indbyggere. København har været Danmarks hovedstad siden 1400 tallet, og har en lang historie som kongens og dronningens by, som stedet hvor Danmark blev regeret fra.

Ejendomsservice København stadig vigtigt i byen

I dag er København en pulserende hovedstad, med forskellige bydele med deres egen personlighed. En personlighed som tegner det København vi kender i dag.

Man bemærker hurtigt hvordan det historiske København, mødes med det nutidige og moderne København. Ikke mindst når man ankommer til Københavns hovedbanegård, og lægger mærke til hvilken flot bygning Københavns hovedbanegård er.

Bygningen blev indviet den 30 november 1911, og har lige siden været et trafikknudepunkt for København. Du kan læse mere om København her

Ejendomsservice København,vi kender byen.

I området omkring Københavns hovedbanegård, servicere Netto ejendomsservice, flere kunder hver uge året rundt.

Vi sørger for at passe på deres historiske etage ejendomme som for fleres vedkommende er opført omkring år 1900,

Det kan være en stor opgave for en bestyrelse i en ejer eller andels forening, at komme helt ud i krogene af ejendommen.

Derfor er det vigtigt at man vælger en god og stabil samarbejdspartner som Netto ejendomsservice København til at varetage de forskellige opgaver som er på en ejendom fra 1900 tallet.

Flere steder kan det for eksempel være ganske lavpraktiske opgaver, som udskiftning af pærer i opgangene, kældrene eller på lofterne, feje fortorvet, eller sørge for at alle døre lukker som de skal.

Disse opgaver udfører vi med omhu, og i henhold til aftalen.

Klare aftaler om ejendomsservice København

Ejendomsservice kan også indbefatte at vi gennemgår ejendommen mere systematisk. For eksempel kan vi sørge for at tjekke og vedligholde varmen i etage ejendommen.

Vi sørger f.eks. for at fyrret er opsat korrekt, og at kontakte vvs’er hvis vi ikke selv kan løse eventuelle problemer med det samme.

Flere andre opgaver er også en del af de løsninger, som Netto ejendomsservice tilbyder vore kunder vi betjener i København, hvad med jer? skulle vi også hjælpe jer?

Brug for trappevask København?

Kontakt os i dag på 25940304

Eller brug vores kontakt formular

 

Netto Ejendomsservice, Trappevask, Viceværtservice