web analytics
Ejendomsservice Frederiksberg

Ejendomsservice Frederiksberg

Ejendomsservice Frederiksberg
Ejendomsservice Frederiksberg

Da de sidste omkringliggende kommuner i 1901 blev indlemmet i Københavns kommune blev behovet for ejendomsservice frederiksberg stort.

Frederiksberg kommune er blevet en enklave midt i København omgivet af hovedstaden til alle sider, men stadig, et helt særligt sted i København,

Ejendomsservice Frederiksberg er vigtigt

Frederiksberg kommune havde i 2016, 104.481 indbyggere , og de er blot fordelt på 8,7 km², dermed er Frederiksberg også Danmarks tættest befolkede kommune samt skandinaviens tættest befolkede byområde.

Frederiksberg består af mange grønne områder, som for eksempel Frederiksberg Have, Søndermarken og ikke mindst Københavns Zoo.

Mange tilflyttere der søger mod København ønsker at bo på Frederiksberg, da bydelen, som er sin helt egen, har mange ting at tilbyde, det tiltrækker særligt unge mennesker.

Ejendomsservice Frederiksberg skal klares hver dag.

Mange ejendomme på indre Frederiksberg er opført i slutningen af 1800- og begyndelsen af 1900-tallet, og det stiller store krav til den fortsatte vedligeholdelse.

Der er krav til at Netto ejendomsservice på Frederiksberg bliver udført grundigt, samvittighedsfuldt og med indsigt i det arbejde som ydes.

Netto Ejendomsservice servicere ejendomsservice kunder på Frederiksberg, hvilket giver os erfaringen til at passe godt på flere ejendoms typer i denne særlige kommune.

Andre steder hvor Netto ejendomsservice Frederiksberg også kan levere ejendomsservice er for eksempel til de store boligbebyggelser fra 1930’erne med store fælles arealer, som skal passes og plejes, året rundt.

Det kræver at foreningens vicevært opgaver bliver varetaget af et ejendomsservice Frederiksberg team som kender til de mange opgaver netop disse store bolig bebyggelser har,

  • Tilsyn med ejendommens varmecentral,
  • Trappevask,
  • Faste kontor tider.

Andre opgaver er

  • Bestilling af håndværkere,
  • Sørge for driftsbudget,
  • Passe de grønne arealer,
  • Stå for flyttesyn
  • Håndtere kommunikationen med Kommunen om skralde håndteringen,
  • Sørge for en god stemning blandt ejendommens beboere,
  • Og ikke mindst passe godt på ejendommen som et hele.

Frederiksberg og Netto Ejendomsservice Frederiksberg er et godt makkerskab, vi sørger for at bestyrelse og beboere kan nyde en velplejet ejendom.

Kontakt os i dag, så giver vi dig et uforpligtende tilbud,

Brug for trappevask Frederiksberg?

Kontakt os i dag på 25940304

Du kan også benytte kontakt formularen her på siden.

Netto Ejendomsservice, Trappevask, Viceværtservice