web analytics
viceværtservice

Viceværtservice

Viceværtservice fra Netto Ejendomsservice

Viceværtservice er en ekspertise fra netto ejendomsservice, vi har udført mange forskelligartede opgaver for både store og små kunder siden 2005 og det betyder, at vi har oparbejdet en stor erfaring inden for de opgaver, som man som viceværtservice udfører. Det gælder alt fra snerydning og trappevask til varmemester og vicevært.

Hos Netto Ejendomsservice kan du blandt andet bestille services fra en vicevært. Der er mange boligforeninger, som mener, at det er for stor en udgift at have en vicevært ansat fuldtid. Dette har vi helt stor forståelse for og det er netop derfor, at du hos os blot kan bestille services fra en vicevært i et givent tidsrum og udelukkende med fokus på løsning af specifikke opgaver.

På trods af, at dette vil betyde, at den pågældende vicevært ikke kommer hver dag i boligforeningen vil vi alligevel kunne garantere, at der er en stabilitet.

Dette kan vi garantere fordi, vi sørger for, at det er den samme vicevært, som vi sender ud til din boligforening således, at beboerne ikke skal stifte bekendtskab med flere end højst nødvendigt. Netop dette er med til at gøre, at der er stabilitet når det kommer til udførelse af arbejdet af viceværten.

For når først vores viceværtservice, er i dialog med kunden, og har aftalt hvilke faste opgaver, som viceværten skal udføre så kan vi garantere, at disse opgaver også vil blive udført.

For vi ved hvor vigtigt det er for en boligforening, at der er stabilitet i alle henseender rundt omkring og i boligforeningen.

Viceværtservice med øje for detaljen

En vicevært fra Netto Ejendomsservice vil kunne gøre mange ting i din boligforening. Blandt andet kan en viceværtservice stå for at udskifte navneskilte. Når en ny beboer flytter ind er det vigtigt, at navneskiltet bliver udskiftet til den nye beboer, således beboeren fra starten føler sig velkommen og kan være glad for sit nye hjem.

Derudover kan en vicevært også stå for at feje fortovet foran boligforeningen. Dette er en vigtig opgave, da der ofte kan ligge meget skidt og snavs på sådan et fortov da vinden altid vil tage nogle af de ting, som bliver smidt ud, med hen over fortovet således, at det vil ende på fortovet.

Man er naturligvis altid interesseret i, at hele boligforeningen ser velholdt ud og en fejning af udendørsarealerne vil netop gøre dette.

Viceværtservice med overblikket for dig

Noget andet som en vicevært fra Netto Ejendomsservice kan gøre er at have det generelle overblik over boligforeningens bygninger. For det er sådan, at ejendomme er udsat for tidens tand, ligesom mange andre ting er i livet, og hvis man går dag ind og dag ud i de samme bygninger som beboer, så er der mange af disse ting, som man ikke vil lægge mærke til.

Men hvis man derimod er vicevært vil man konstant have et overblik over hvilken stand, bygningerne er i.

Og hvis der er noget, som skal ordnes så kan det tages i opløbet da viceværten ved hvornår det er bedst at sætte ind over for bygninger i dårlig stand så det kan tages i opløbet uden at det bliver et reelt problem, som bliver dyrere end det behøvede at være.

Kontakt os for at høre mere eller se hvad vi kan gøre for dig med din trappevask

Kontakt os i dag på 25940304

Eller benyt vores kontakt formular her på siden.

Netto Ejendomsservice, Trappevask, Viceværtservice