web analytics

Trappevask København

Trappevask København

Trappevask København betyder trappevask af mange forskellige slags trappe typer, og trappe belægninger.

Nogle er blot lakerede og ikke særligt store, hvorimod andre, kan være med tæppeløber og meget brede.

Vi klarer alle typer og i nær samråd med din boligforening finder vi et passende interval for vores trappevask København.

Trappevask København – erfaring er vigtig.

København har mange forskellige typer af etage ejendomme, eksempelvis de mindre, etage ejendomme i middelalderbyen København.

Der er også de ældre, og mere mondæne etage ejendomme som man finder flere steder i København.

I København finder vi også store bolig komplekser fra 1930’erne, hvor mange trappeopgange er med terrazzo belægning. Denne overflade er meget slidstærkt, og egner sig godt til denne type af bolig byggeri.

Trappevask København vasker også linoleum

Andre trappeopgange er med det foretrukne materiale, Linoleum, som også er et virkeligt godt produkt til gulv belægning. Men det kræver erfaring at bibeholde det flotte udseende som gulvet har fra start.

Vi bruger gode afprøvede sæber som virker godt med Linoleum, hver gang.

Trappevask København kan udføres på mange måder. Nogle boligforeninger er tilfredse med en løsning med moppegarn men andre gerne vil have det ekstra godt. Det kan gøres ved først, at støvsuge trapperne for derefter at blive vasket med fladmoppe.

Grundig trappevask København

Vi kan det du ønsker, men fordelene ved at bruge støvsuger og fladmoppe til trappevask København, er et pænere resultat året rundt, støvsugeren tager mere skidt fra trappen, og uden at få det hvirvlet rundt på træværket i opgangen, specielt på balustre som en kost vil gøre.

En anden fordel er at fladmoppen ikke gør sparketrinnene beskidte, som en løsning med brug af moppegarn kan, hvis moppegarnet blot bliver slasket rundt på trinene med alt for meget vand.

I mere end 10 år har vi sørget for trappevask af tusindvis af trapper i københavn, og sikret os at arbejdet med at vaske trapper er blevet foretaget meget godt hos vore mange kunder i Storkøbenhavn.

Vi vil sikre os, at dine trapper hvor du bor, bliver vedligeholdt hver gang vi vasker. Forskellige trappebelægninger betyder forskellige slags vedligeholdelses krav. Der er forskellige måde at vedligeholde en terrazzo belagt trappe på. Når vi taler om linoleums belagte trapper, så kræves en anden form for behandling. Netto Ejendomsservice københavn har erfaring til også at håndtere disse forskelle.

Vore trappevask københavn priser er blandt de bedste.

Du finder vores forside for mere information ved at klikke her

Søger du ejendomsservice København?

Kontakt os hvis du vil have helt styr på trappevasken til en fornuftig pris!

Kontakt os i dag på 25940304

Brug vores kontaktformular, og få et uforpligtende tilbud på trappevask København.

Netto Ejendomsservice, Trappevask, Viceværtservice