web analytics
Ejendomsservice Nørrebro

Ejendomsservice Nørrebro

Ejendomsservice Nørrebro
Ejendomsservice Nørrebro

Nørrebro har også brug for ejendomsservice Nørrebro da det er en stor bydel i København og pr. 1. april 2012 boede der 75.714 indbyggere på Nørrebro, svarende til mere end 18.000 indbyggere pr. km2, Nørrebro er en meget populær bydel i København, og her er man som indbygger også tæt på centrum vandet og mange kulturelle muligheder, og så er lejligheds priserne ikke lige så høje som på Østerbro og Frederiksberg.

Ejendomsservice Nørrebro, en god udfordring

Men er Nørrebro svær at finde rundt på?

Nørrebro har vi arbejdet på i mere end 10 år, det betyder at Netto ejendomsservice kender Nørrebro særligt godt.

Vi ved at Nørrebro har mange forskellige typer etage ejendomme, lige fra de nyere moderne etage ejendomme ved lygten, til de gamle etage ejendomme på indre Nørrebro, omkring Nørrebrogade og søerne som har stået der i mere end 100 år.

Ejendomme af forskellig alder kræver at få løst deres forskellige opgaver, nogle opgaver som er væsentlige på ældre etage ejendomme er måske ikke væsentligt på nyere etage ejendomme, og omvendt.

Dette ved Netto Ejendomsservice ved den erfaring vi har fået gennem de sidste 12 år. Vedligeholdelses budgettet på en ældre etage ejendom, er også højere end den er på en ny etage ejendom, forskellen er typisk at huslejen er højere på nyere etage ejendomme i forhold til en ældre etage ejendom som måske er 80 år gammel.

Ejendomsservice Nørrebro

Ejendomsservice består af mange del opgaver.

  • Vicevært – Fejning servicering af beboere etc.
  • Varmemester – Servicering af fyrret.
  • Trappevask – Trappevask af etage ejendommens opgange
  • Snerydning
  • Forefaldne opgaver, små håndværksmæssige opgaver som kan løses
  • Alle andre opgaver som bestyrelsen ønsker at vi skal løse.

Tegner du en aftale om ejendomsservice Nørrebro med os kan du godt forvente den bedste kvalitet, og pålidelige medarbejdere der møder op hos dig.

Brug for trappevask Nørrebro?

Kontakt os i dag på 25940304

 

Netto Ejendomsservice, Trappevask, Viceværtservice