web analytics
Ejendomsservice Østerbro

Ejendomsservice Østerbro

Ejendomsservice østerbro hver dag

Netto ejendomsservice udfører kvalitets ejendomsservice østerbro, hver dag, Østerbro er en bydel i rivende udvikling, en udvikling som særligt ses på udvidelsen af Århusgadekvarteret i Københavns Nordhavn.

Her vil 7000 nye beboere og 3000 nye arbejdspladser komme til og  som vil være en del af den nye bydel i bydelen Østerbro.

Ejendomsservice Østerbro er vores speciale

Østerbro har vi arbejdet på i mere end 10 år, det betyder at vi kender Østerbro særligt godt.

Men på Østerbro handler det også om at passe på de gamle etage ejendomme som udgører den største del af Østerbro, der findes mange etage ejendomme fra 1900 tallet på indre Østerbro, også disse tager vi os af.

Ejendomme af forskellig alder kræver at få løst deres forskellige opgaver, nogle opgaver som er væsentlige på ældre etage ejendomme er måske ikke væsentligt på nyere etage ejendomme, og omvendt.

Dette ved Netto Ejendomsservice ved den erfaring vi har fået gennem de sidste 12 år. Vedligeholdelsesbudgettet på en ældre etage ejendom,er også højere end den er på en ny etage ejendom, forskellen er typisk at huslejen er højere på nyere etage ejendomme i forhold til en ældre etage ejendom som måske er 80 år gammel.

Ejendomsservice Østerbro udfører vi hver dag

Der er mange måder at kunne udføre ejendomsservice på Østerbro på, og det er helt individuelt hvad den enkelte boligforening har brug for, derfor er det vigtigt at man grundigt overvejer hvilke behov man har i sin boligforening. Det er klart at der løbende også skal tilpasses, da behovene kan ændre sig over tid, men nogle af opgaverne kunne være disse.

Ejendomsservice består af mange del opgaver.

  • Vicevært – Fejning af fortov, servicering af beboere etc.
  • Varmemester – Servicering af fyrret.
  • Trappevask – Trappevask af etage ejendommens opgange
  • Snerydning
  • Forefaldne opgaver, små håndværksmæssige opgaver som kan løses
  • Alle andre opgaver som bestyrelsen ønsker at vi skal løse.

Brug for trappevask Østerbro?

Kontakt os i dag på 25940304

Eller brug vores kontaktformular her på siden.

Netto Ejendomsservice, Trappevask, Viceværtservice