web analytics
Ejendomsservice vesterbro

Ejendomsservice Vesterbro

Ejendomsservice vesterbro
Ejendomsservice vesterbro

Vesterbro er en stor bydel i København og pr. 1. januar 2015 boede der 35.213 indbyggere på Vesterbro,der er brug for ejendomsservice Vesterbro i bydelen.

Vesterbro er en meget populær bydel i København, og her er man som indbygger også tæt på centrum vandet og mange kulturelle muligheder, og så er lejligheds priserne ikke lige så høje som på Østerbro og Frederiksberg.

Er Vesterbro svær at finde rundt på?

Ejendomsservice Vesterbro er vigtigt

Vesterbro, har vi arbejdet på i mere end 10 år, det betyder at Netto ejendomsservice kender Vesterbro meget godt.

Vi ved at Vesterbro har mange forskellige typer etage ejendomme, lige fra de nye moderne etage ejendomme som er ved blandt andet halmtorvet, til de gamle etage ejendomme på indre Vesterbro, omkring hovedbanen som har stået der i mere end 100 år.

Ejendomme af forskellig alder kræver at få løst deres forskellige opgaver, nogle opgaver som er væsentlige på ældre etage ejendomme er måske ikke væsentligt på nyere etage ejendomme, og omvendt.

Dette ved Netto Ejendomsservice ved den erfaring vi har fået gennem de sidste 12 år. Vedligeholdelses budgettet på en ældre etage ejendom, er også højere end den er på en ny etage ejendom, forskellen er typisk at huslejen er højere på nyere etage ejendomme i forhold til en ældre etage ejendom som måske er 80 år gammel.

Hvilke behov din boligforening har, er forskelligt fra din nabo boligforening, derfor er det vigtigt at vi er fælles om at finde den helt rigtige løsning til jer og jeres andelsforening eller ejerforening.

Det er vigtigt at vi allerede fra starten, opbygger et godt samarbejde og er opmærksomme på den kvalitet som i søger bliver leveret hver gang.

Ejendomsservice Vesterbro

Ejendomsservice Vesterbro består af mange del opgaver.

  • Vicevært – Fejning servicering af beboere etc.
  • Varmemester – Servicering af fyrret.
  • Trappevask – Trappevask af etage ejendommens opgange
  • Snerydning
  • Forefaldne opgaver, små håndværksmæssige opgaver som kan løses
  • Alle andre opgaver som bestyrelsen ønsker at vi skal løse.

Brug for trappevask Vesterbro?

Kontakt os i dag på 25940304

Netto Ejendomsservice, Trappevask, Viceværtservice