web analytics

Trappevask Vesterbro

Trappevask Vesterbro, kan man lede længe efter, men leder I efter et professionelt firma til trappevask vesterbro, der kan tage sig af en grundig trappevask til en god pris?

Så er i kommet til det helt rette sted.

Vi er jeres foretrukne service, når det kommer til diverse former for trappevask.

God trappevask Vesterbro til fornuftige priser

Der er mange årsager til, at I bør vælge os som jeres foretrukne hjælp inden for trappevask. En af årsagerne er, at vi har mange års erfaring og ved præcis, hvad der skal til for at gøre et godt stykke arbejde.

Vores mange år inden for branchen har givet os en stor viden om, at ingen opgave er ens. Derfor laver vi naturligvis skræddersyede tilbud og løsninger, som matcher jeres behov og krav.

Der kan være kæmpe forskel på størrelse, materiale, design og meget andet, når det kommer til trapper. Derfor kræver hver trappe også en unik trappevask med de rette materialer.

Vi arbejder kun med sæber og produkter af den højeste kvalitet, som kan være med til at give jer et flot resultat, der ikke blot gør jeres trappe ren, men som også er med til at holde den fin og i god stand i mange år.

Vores arbejde inden for trappevask Vesterbro

Som udgangspunkt arbejder vi med alle former for trapper, og der er ingen opgave, som er hverken for stor eller lille for os.

Vi har mange års erfaring med at arbejde for forskellige typer af boligforeninger. Men ens for dem alle er at de alle gerne vil have rene og flotte trapper.

Vi kan stå for vask af enkelte trapper, men hvis du har behov for en regelmæssig vask og vedligeholdelse, kan vi også give jer et uforpligtende tilbud på en løsning, hvor vi kommer og sørger for en grundig trappevask med et jævnt mellemrum valgt efter jeres behov. I kan altid kontakte os for at få mere information eller for at få et godt tilbud.

Brug for ejendomsservice Vesterbro?

Kontakt os i dag på telefon 25940304 for et uforpligtende tilbud.

Eller brug vores kontaktformular her på siden.

Netto Ejendomsservice, Trappevask, Viceværtservice