web analytics

Trappevask

Trappevask

Trappevask til dig

Hvis ikke du har hørt om Netto Ejendomsservice så er det på tide. Især hvis du i boligforeningen skal stå for at finde et nyt firma, som kan udføre god stabil trappevask.

Grundigere trappevask

For med Netto Ejendomsservice ved din side under udførelse af de aktiviteter, som ejendomsservice indebærer kan du være sikker på, at du vil få udført trappevask med fokus på kvalitet.

Du kan til hver en tid bede os om at udforme et tilbud, som vi vil give til dig. Så kan du vælge om du vil sige ja eller nej til dette. Vi vil naturligvis helst have du siger ja, da vi ønsker den bedste rengøringskvalitet for dig.

Blandt andet er en af de services, som vi hos Netto ejendomsservice tilbyder, trappevask. Denne opgave er så essentiel for alle boligforeninger, at selv den mindste boligforening vil få brug for nogen til at udføre trappevask. Uanset hvilken form for trappe der er tale om i din boligforening så kan vi tage os af at vaske den.

Grundig til trappevask

Hos Netto Ejendomsservice går vi meget op i grundighed og dette gælder i høj grad også når vi udfører vask af trapper. For en trappevask skal altid gøres grundigt således, at beboerne ikke lige pludseligt finder små helligdage her og der og føler, at der ikke er blevet gjort tilstrækkeligt rent.

For netop vask af trapper er en af de måder, hvorpå beboere virkeligt overvejer hvor rent der er. En god og grundig trappevask vil gøre, at man som beboer føler, at der er meget rent og pænt i opgangen og det vil have en positiv afsmitning på de øvrige beboere.

Leder du efter vore trappevask priser?

Vores priser på trappevask er yderst fornuftige, men da hver trappe er individuel er det derfor nødvendigt at vi besigtiger og får en lille snak om jeres forventninger til trappevask

Trappevask af høj kvalitet.

Hos Netto Ejendomsservice tager vi højde for, at alle trapper er forskellige. For det første er trapper forskellige af størrelse og her gælder det både trin og antal trin. For der er naturligvis forskel på at lave en trappevask på en trappe, som er i en opgang med 10 etager eller om man er i en mindre opgang, som kun har 2 etager.

Noget andet som varierer meget er gulv belægningen. Man kan både komme ud til en trappe, som er lavet af linoleum eller noget andet så som terrazzo. Alt efter hvilket materiale der er tale om, vil der blive anvendt en forskellig form for pleje og rengøring.

For det kræver en vis erfaring at vide, hvilke rengøringsmidler der gør det bedst til de forskellige materialer. På den anden side hvis man ikke ved dette og giver sig i kast med rengøringen alligevel, kan det gå grueligt galt. Så vi sørger altid for på forhånd, at undersøge grundigt hvilket materiale der er tale om således, at vi kan lave en så god trappevask som muligt.

Egenede rengøringsmidler til trappevasken

Hos Netto Ejendomsservice sørger vi for at anvende egnede rengøringsmidler.

For det vil være sådan, at beboerne efter en trappevask foretaget, af Netto Ejendomsservice ikke vil være i tvivl om, at der er blevet vasket trapper.

Du er meget velkommen til at kontakte os i dag, vi vil sørge for at du kommer i gode hænder af et seriøst rengøringsteam til netop din ejendom.

Kontakt os i dag på telefon 25940304 for et uforpligtende tilbud.

Eller benyt dig af kontaktformularen her på siden.

Netto Ejendomsservice, Trappevask, Viceværtservice